LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Tel: 06-70-360-4965

VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Szakmai tapasztalat

Magas kapacitás

h

Minősített partner

Modern technológia

Széndioxid csökkentés

Műanyag hulladék feldolgozás, darálás, szeparálás

 

A Goldwater Recycling az építési, ipari és az önkormányzati hulladékgyűjtő központokból gyűjtött, jó minőségű műanyag újrahasznosítására specializálódott. Főleg bérdarálásokat és szeparálásokat végzünk.

„A hulladék létrehozása nem feltétlenül rossz dolog. Az a helytelen, ha nem kezdünk vele semmit!”
Mark Stevenson

 

 

A műanyagok feldolgozása, a nyersanyagok újrahasznosítása kulcsfontosságú feltétele annak, hogy Földünket a jövő generációi számára életben tartsuk. Az újrahasznosítási lánc bezárása, a nyersanyagok újrahasznosítása fontos lépés a fenntartható civilizáció felé.

 

Küldetésünk:  

 

Célunk az újrahasznosítási folyamatokat a következő szintre emelni, hogy csökkenthessük az elsődleges nyersanyagoktól való függőségünket. Lezárni a láncot azáltal, hogy újrahasznosított műanyag alapanyagokat készítünk, amelyek helyettesíthetik az elsődleges nyersanyagokat. A kiváló minőségű másodlagos nyersanyagok megteremtése az egyetlen módja annak, hogy fenntartható, körkörös láncot alakítsunk ki a gyártási folyamatok során.

 

Bezárjuk a láncot: Magas minőségű műanyag, kevesebb energia

 

Az újrafeldolgozott műanyagok kevesebb, mint 20% -át igénylik a szűz műanyag előállításához szükséges energiamennyiségnek, megtakarítva ezzel az üvegházhatást okozó gázok óriási mennyiségét, és a hulladék tárolásának hatalmas problémáját. Ennek érdekében először elkülönítjük a különböző polimer anyagokat a vegyes hulladékból. A második lépésben tisztítjuk, válogatjuk, finomítjuk és osztályozzuk a törmeléket a megrendelésnek megfelelően. Ezzel le is zárjuk a láncot.

 

Szolgáltatásaink:

 

Műanyag és más polimer csomagolási hulladék előkezelése

Autóipari műanyagok előkezelése és fémtelenítése

Műanyagok homogenizálása

Műanyagok szelektálása, osztályozása, darálása

 

 

A Goldwater Recycling köszöni a környezetvédelemhez való aktív hozzájárulását!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Tel: 06-70-360-4965

VAGY KÉRJEN VISSZAHÍVÁST