Egy gyermekkel jót tenni és a környezetet védeni egyszerre: most Neked is lehetőséged nyílt rá!

 

Segítséged révén egy gyermek leküzdheti azt a testi akadályt, ami meggátolja legnagyobb álma megvalósításában: hogy táncolhasson.

Képzeld el, milyen lenne, ha úgy születnél, hogy teljesen ép és tiszta a tudatod, csak éppen lábra állni nem tudsz.

Sajnos megtörténik emberekkel – ám az már sokkal ritkább, hogy lehetőség nyílik a gyógyulásukra!

Ez az, amiben Panna számít rád.

Csoda” Panna 2017 május 21.-én 30. hétre született oxigénhiányos állapotban, több cisztával a fejecskéjében, amely korlátozza végtagjai mozgását.

Szülei minden erejükkel azon vannak, hogy Panna teljes értékű életet tudjon élni, de az anyagi lehetőségeik beszűkültek, mostanra minden tartalékuk elfogyott!

Pedig több lehetőség is adott, ami biztosabbá tehetné Panna felépülését, ezeknek viszont olyan költségei vannak, amelyet már nem képesek előteremteni.

Panna értelmileg teljesen ép így érthető módon alig tudja elviselni a korlátait. Tudja, hogy van egy ciszta a kis buksijában és ezért nem tud még járni.

 

Sokszor kérdezi anyukájától: „Anya, mi lesz velem? Mi lesz a tánccal?”

Imád táncolni és keményen küzd azért, hogy az álmát elérje.

32 hónaposan most a mászást tanulja, de olyan eltökélt, hogy fejlesztői szerint pár hónap múlva sikeres lesz a sok erőfeszítés.

Anyukája jelenleg éppen egy Alapítvány létrehozásán dolgozik, hogy a hasonló helyzetben lévő gyermekeken is segíteni tudjon.

Ezért mi is tettünk egy felajánlást.

Olyan felajánlásról beszélünk, ami nem pénzadományt jelent! Tudjuk, hogy mindenkinek van hova tennie a pénzét, és úgy találtuk, akad más mód is a segítésre.

A Goldwater Recycling a piacon található legmagasabb áron veszi át tőlük a műanyag kupakokat, melynek árát a fejlesztésekre és az alapítvány létrehozására fordíthatnak.

 

Hogyan segíthetsz?

 

Segíts Pannának kupakokat gyűjteni és az összegyűlt kupakokat eljuttatni hozzánk rétsági telephelyünkre!

Akár Te küldöd a kupakokat, akár a megosztásod révén mások teszik meg, mert olvassák a felhívásunkat: köszönjük!

 

A kupakgyűjtésből befolyt összeget teljes egészében Panni folyamatos fejlesztésére fordítják:

 

  • orvosokra (szemészet, ortopédia)
  • üzemanyagra (mert Pannát folyamatosan kezelésekre és fejlesztésekre hordják, amelyre ugyan kapnak valamennyi állami támogatást, de ez csak töredékét fedezi az utazási költségeknek)
  • fejlesztésekre
  • fejlesztőeszközökre.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A kupakok csak elkülönítve gyűjthetők (üdítős és tejes kupak mehet egybe, külön a mosószeres – nyomógombos kupakok), szennyező anyagok nem kerülhetnek bele (tejfölös doboz, palackok, stb…, különben a gyűjtés lényegét veszíti el és a műanyag feldolgozhatatlanná válik!

 

Ha nincs módodban kupakokat gyűjteni, vagy az elszállítást megszervezni, úgy is segíthetsz Pannának, ha erre a számlaszámra utalsz egy olyan összeget, amellyel támogatni szeretnéd Panna állapotának javítását.

Utasi-Tóth Panna :  OTP 11773487-01674215-00000000

IBAN                         : HU36 1177 3487 0167 4215 0000 0000

BIC(SWIFT) kód    : OTPVHUHB

Fontos, hogy a közleményben legyen feltüntetve: „PANNA ADOMÁNY”

Kapcsolat Panni anyukájához: 
Tóth Renáta 
06704549722
t.renaska@gmail.com

Köszönjük Panna nevében!