Goldwater Recycling

A Goldwater Recycling Kft. svéd anyacégének nyomdokaiban az elektronikai hulladékok feldolgozására és újrahasznosítására alakult.

Mivel az elektromos és elektronikai berendezések mennyisége folyamatosan nő – a fogyasztás növekedése és viszonylag rövid élettartamuk miatt fontos azok megfelelő kezelése, leselejtezésük és hulladékká válásuk után.

 

Goldwater Recycling kft. nevének jelentésében is tükrözi a környezet megóvása és élhetőbbé tételére célul kitűzött törekvéseit.

 

Cégünk elsősorban nyomtatott áramkörű, hulladékká vált alkatrészek feldolgozásával foglalkozik, amelyet zárt és környezetkímélő technológiával valósit meg minimalizálva a környezeti terhelést, védve az élő és élettelen környezetet egyaránt. 

 

További tevékenységként vállaljuk műanyag hulladékok feldolgozását, darálását, szeparálását is, hogy azok visszatérve a körforgásba, tiszta alapanyagként kerüljenek újra feldolgozásra.

 

Nagy szaktudással rendelkezünk nemesfémek visszanyerése terén is. Amennyiben Ön nagy mennyiségű nemesfémtartalmú berendezéssel rendelkezik, vagy környezettudatosan újrafeldolgozott nemesfémeket keres, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen további információt.

 

Telephelyünk energiatakarékos működésének kialakítása is jellemzi a környezettudatos üzletpolitikánkat, hiszen napelemek, napkollektorok és pellet kazán segítségével alternatív energiafelhasználást alkalmazunk.

 

 

Amennyiben rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését és szeretne a Goldwater Recycling Kft.  tevékenységével bővebben megismerkedni, illetve a fent leírtak ismeretében partnerünk vagy beszállítónk lenni, kérem keressen meg minket az alábbi elérhetőségeken.

Tisztelettel :

Paál Szilveszter ügyvezető (06 70 360 4965)

Goldwater Recycling Kft.

2651 Rétság, Pusztaszántói út 17.

Fémker eng.:  FE000860

KÜJ    szám:  103 443 043

KTJ    szám:  102 633 608

VPID szám:   HU0037246211

Engedélyeink: 

GWR-ISO_page-0001
GWR ISO page 2
GWR ISO page3
GWR ISO page 4